Κοτταρίδης: Ο τρίποδος σκύλος και το ανάπηρο γατί

11:53 23/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Με μία συγκινητική του ανάρτηση στο facebook ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Δημήτρης Κοτταρίδης λέει το δικό του αντίο στο ανάπηρο γατάκι που είχε υιοθετήσει για λίγες εβδομάδες αλλά και τη φιλία που ανέπτυξε ο σκύλος του ο Snooper με τον Kott.

“O #dogkott Snooper είναι ένας γλυκύτατος σκύλος με αναπηρία την οποία

και γνωρίζει και σιγά σιγά αποδέχεται. Μας πήρε καιρό να μπορέσει να κοινωνικοποιηθεί, να μην αισθάνεται μειονεκτικά με άλλα σκυλιά και πλέον είναι ένας φασαριόζος μάγκας που απολαμβάνει τη ζωή παρέα με τον παιδικό του φίλο, τον #catkott. Στο σπίτι εμφανίζονται κατά καιρούς διάφορα γατάκια τα οποία αποτελούν κόκκινο πανί για τον τρίποδο ο οποίος και απαγορεύει την προσέγγισή τους στο δικό του χώρο. Όλα αυτά μέχρι πριν μερικές εβδομάδες που στην παρέα προστέθηκε άλλο ένα μικρό γατάκι, το οποίο ο o Snooper όχι μόνο καλοδέχτηκε αλλά το άφηνε και να τσιμπολογά και από το φαΐ του, πράγμα που δεν γίνεται ούτε με τον #catkott… Λεπτομέρεια, το γατάκι ήταν και αυτό ανάπηρο. Περπατούσε με δυσκολία εξαιτίας μιας γεννετικής ανωμαλίας με ουρά κουτσουρεμένη, αλλά με τα πιο υπέροχα μάτια που έχουν υπάρξει σε γάτα. Δεν ξέρω αν ο Snooper αποδέχτηκε και αγάπησε το γατί γιατί αναγνώρισε τα προβλήματά του αλλά ήταν ένας ακόμα λόγος να τον λατρέψω περισσότερο. Από σήμερα το γατάκι, που δεν προλάβαμε να βαπτίσουμε, δεν είναι πια μαζί μας. Ελπίζω μέσα στα προβλήματά του να έφυγε ήρεμο παίρνοντας πολύ αγάπη από τον καινούργιο του φίλο. Στον Snooper σίγουρα θα λείψει πολύ. Και σε εμάς…”.

The post Κοτταρίδης: Ο τρίποδος σκύλος και το ανάπηρο γατί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα