Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ισπανία ο Μέσι

19:11 1/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Εν αναμονή για την μάχη με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νέιμαρ για τη «Χρυσή Μπάλα 2015», ο Λιονέλ Μέσι ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και καλύτερος επιθετικός της Primera Division για την περίοδο 2014-2015.

«Είμαι υπερήφανος γι΄ αυτή την αναγνώριση» δήλωσε ο Αργεντίνος πρωταθλητής, που κατέκτησε για έκτη φορά το βραβείο, το οποίο του απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια ενός γκαλά στη Βαρκελώνη.

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον γιο

μου Τιάγκο (3 ετών). Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι θυμώνει και μου λέει »μπαμπά, πάλι πηγαίνεις να βάλεις γκολ;»» συμπλήρωσε.

Την περασμένη σεζόν ο Μέσι είχε κάνει με την Μπαρτσελόνα το treble, κατακτώντας το ισπανικό πρωτάθλημα με τον ίδιο να σκοράρει 43 γκολ, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις υπόλοιπες διακρίσεις ο Χιλιανός Κλαούντιο Μπράβο, επίσης παίκτης των «μπλαουγκράνα», εξελέγη καλύτερος τερματοφύλακας, ο Ισπανός διεθνής της Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος καλύτερος αμυντικός, ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες της ίδιας ομάδας καλύτερος μέσος και ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, κορυφαίος προπονητής.

Ο Αλγερινός Σοφιάν Φεγκουλί (Βαλένθια) επιλέχθηκε από τους χρήστες του διαδικτύου ως ο καλύτερος Αφρικανός παίκτης στη La Liga, ενώ ο Βραζιλιάνος Νέιμαρ ως ο κορυφαίος από την αμερικανική ήπειρο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μεγάλος αντίπαλος του Μέσι, αρκέστηκε απλά στο βραβείο του κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα