Κορυφαία φάρσα στον Μπόρισ Τζόνσον-Έβρισε τον Πούτιν

14:56 25/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Την…πάτησε μεγαλοπρεπώς ο υπουργός Εξωτερικών τής Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον! Νόμιζε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας, αλλά στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής του γραμμής ήταν στην πραγματικότητα ένας Ρώσος φαρσέρ!

Επί 18 λεπτά συζητούσαν για τη Ρωσία, τον Βλαντίμιρ Πούτιν, τη δηλητηρίαση τού Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του στο Σάλσμπερι.

«Φοβούμαι ότι η Ρωσία δείχνει ανίκανη να απέχει

από κακόβουλες ενέργειες», ακούγεται να λέει. «Η Βρετανία είναι σχεδόν 100% σίγουρη ότι η Ρωσία κρύβεται πίσω από την υπόθεση Σκριπάλ. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε ορισμένους από τους ολιγάρχες που περιβάλλουν τον Πούτιν. Αν πετάξεις μια πέτρα στο Κένσιγκτον θα πετύχεις έναν ολιγάρχη. Κάποιοι είναι κοντά στον Πούτιν, κάποιοι όχι».

Και στη συνέχεια να βάζει τα γέλια όταν ο φαρσέρ τού είπε ότι θα είχε συνάντηση με τον Πούτιν και ότι ελπίζει να μην τον δηλητηριάσει με Novichok -τον νευροπαραλυτικό παράγοντα που χρησιμοποιήθηκε κατά του Σκρίπαλ και της κόρης του.

«Το μόνο που καταλαβαίνουν οι Ρώσοι είναι η αποφασιστικότητα», απάντησε ο Τζόνσον.

Το ντοκουμέντο αναρτήθηκε σε δίκτυο του YouTube που κατονομάζει ως υπεύθυνους για τη φάρσατους «Bόβαν και Λέξους» -τους γνωστούς Ρώσους φαρσέρ Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ και Βλαντίμιρ «Βόβαν» Κουζνέτσοφ.

«Το ελέγξαμε και αμέσως διαπιστώσαμε ότι ήταν φάρσα. Φαίνεται ότι είναι η τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια του Κρεμλίνου να διατηρήσει το γόητρό του, αφού ντροπιάστηκε διεθνώς με την υπόθεση Σκριπάλ. Η χρήση χημικών όπλων στο Σάλσμπερι και τη Συρία και τα πρόσφατα γεγονότα στην Αρμενία είναι σοβαρά θέματα. Αυτές οι παιδαριώδεις ενέργειες δείχνουν την έλλειψη σοβαρότητας του καλούντος και εκείνων που κρύβονται από πίσω», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Κορυφαία φάρσα στον Μπόρισ Τζόνσον-Έβρισε τον Πούτιν

The post Κορυφαία φάρσα στον Μπόρισ Τζόνσον-Έβρισε τον Πούτιν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα