Κορονοϊός: Στους 116 οι νεκροί- 61 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ- 10 νέα κρούσματα

18:47 20/4/2020 - Πηγή: Aixmi

Οι νεκροί στη χώρα μας από κορονοϊό έχουν ανέλθει στους 116. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι κατέληξε ένας άνδρας 66 ετών από τις Σέρρες. Αρχικά, ο άνδρας είχε διακομισθεί από το Νοσοκομείο Σερρών, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στον Άγιο Δημήτριο.
Κατά τη νοσηλεία του στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

ήταν διασωληνωμένος, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Δίκτυο Τηλεόραση, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Το τελευταίο 24ωρο εξέπνευσαν έξι ακόμη ασθενείς, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Επίσης, επιβεβαιώθηκαν 10 νέα κρούσματα και ο συνολικός αριθμός έχει ανέλθει σε 2.245.

Διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 61 ασθενείς, εκ των οποίων το 84% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι μεγάλη ηλικίας. Από ΜΕΘ εξήλθαν 44 ασθενείς με κορονοϊό.

«Χρειάζεται εγρήγορση και επιφυλακή και όχι εφησυχασμός» ανέφερε στην ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.Και επεσήμανε πως σε ότι αφορά την άρση των μέτρων θα γίνει στην ώρα της βάσει του σχεδιασμού που υπάρχει, όπως έγινε και η λήψη των μέτρων.

The post Κορονοϊός: Στους 116 οι νεκροί- 61 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ- 10 νέα κρούσματα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα