Κορίτσια, ο Τζωρτζ Κλούνεϊ…αρραβωνιάστηκε!‏

20:27 27/4/2014 - Πηγή: Aixmi

Μια…δυσάρεστη είδηση για τις θαυμάστριες του γόη του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ δημοσιεύει το περιοδικό People.

Ο «αμετανόητος» εργένης αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του, Βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν μετά από σχέση επτά μηνών.

Η Αμάλ είναι 36 ετών, δικηγόρος με ειδικότητα το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Σύμφωνα με το περιοδικό η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Οκτώβριο στο Λονδίνο, ενώ από τότε έχουν εμφανιστεί

μαζί στη Νέα Υόρκη, ενώ έχουν ταξιδέψει στην Τανζανία και τις Σεϊχέλες: «Ο Τζορτζ και η Αμαλ δεν το κρύβουν, ούτε όμως και το προβάλλουν», σχολιάζει το περιοδικό ενώ επικαλούμενο καλά πληροφορημένη πηγή αναφέρει ότι ο αρραβώνας έγινε σχετικά πρόσφατα και, κατά τα φαινόμενα, το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το γάμο του.

Άλλη πηγή που επικαλείται το περιοδικό αναφέρει ότι την Πέμπτη το ζευγάρι δείπνησε την σε κοσμοπολίτικο εστιατόριο του Λος Άντζελες μαζί με τη Σίντι Κρόφορντ και τον σύζυγό της, που είναι παλιοί φίλοι του 52χρονου ηθοποιού και η Αμάλ φορούσε ένα μεγάλο μονόπετρο.

Ο Κλούνεϊ πέρυσι είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire οτι δεν είχε ποτέ φιλοδοξία να παντρευτεί: «Παντρεύτηκα το 1989. Δεν ήμουν πολύ καλός σε αυτό. Λέγεται ότι μετά το διαζύγιο είπα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ ξανά και δεν έχω ξαναμιλήσει γι’ αυτό το θέμα από τότε» ..

Keywords
Τυχαία Θέματα