Κοντά σε ασθενείς με ηπατίτιδα C ο Μέσι (BINTEO)

12:06 22/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Ως πρεσβευτής της εταιρείας Tour n’Cure ο σουπερστάρ των μπλαουγκράνα Λιονέλ Μέσι ταξιδεύει στον κόσμο προωθώντας το φιλανθρωπικό έργο του. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του η Αίγυπτος και το Κάιρο.

Η εταιρεία που πρεσβεύει, προωθεί τον ιατρικό τουρισμό στην αιγυπτιακή χώρα, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα για τη θεραπεία της ηπατίτιδας C χωρίς χρόνο αναμονής.

– ليو ميسي خلال زيارته لـِ مصر

pic.twitter.com/fiBKyz94J3

FCB World (@FCBW_A7) February 22, 2017

Η κυβέρνησή της χώρας υπέγραψε συμφωνία με φαρμακευτική εταιρεία που κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενός φαρμάκου που είναι πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ηπατίτιδας C.

– لقاء الاسطورة ليو ميسي مع الاِعلامي عمرو اديب كاملة pic.twitter.com/2OaaiaNo3f

FCB World (@FCBW_A7) February 21, 2017

Να σημειωθεί ότι το 10% του αιγυπτιακού πληθυσμού μεταξύ 15 και 60 ετών έχουν μολυνθεί, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, 130 και 150 εκατομμύρια άνθρωποι με χρόνια ηπατίτιδα C.

– ليو ميسي عند زيارته لـِ الهرم الأكبر خوفو pic.twitter.com/g44tU6T3P7

FCB World (@FCBW_A7) February 21, 2017

Η Tour n’Cure ανέφερε ότι «100 εκατομμύρια αναγκάζονται να περιμένουν δύο χρόνια για να αρχίσει θεραπεία». Η διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Μέσι μπορεί να προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην εκστρατεία για τη θεραπεία ασθενών με ηπατίτιδ C.

Keywords
Τυχαία Θέματα