Κομοτηνή: «Ηγέτη μας, ηγέτη μας» φώναζαν στον Ερντογάν

16:18 8/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Διθυραμβική υποδοχή περίμενε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μειονοτικό γυμνάσιο – λύκειο Κομοτηνής, το οποίο και επισκέφτηκε περί των 14:15. Εκεί τον περίμενε ένα πλήθος μαθητών και μειονοτικών, άνω των χιλίων ατόμων στο σύνολό τους.

Επίσης, τον υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, οι βουλευτές Ροδόπης Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Μουσταφά Μουστάφα, και ο βουλευτής Ξάνθης Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, μεταξύ πολλών άλλων.

Παρά την έκδηλη ταλαιπωρία, μιας που το πλήθος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στον χώρο από τις 12:00, όταν ο Τούρκος πρόεδρος εισήλθε στον χώρο,

όλοι ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα και συνθήματα υπέρ του Ερντογάν. «Ηγέτη μας, ηγέτη μας», ήταν το σύνθημα που ακούστηκε με τον Ερντογάν να χαιρετάει το πλήθος.

Κατόπιν, ο Τούρκος Πρόεδρος ξεναγήθηκε εντός του σχολείου και βγήκε ξανά έξω, προκειμένου να πραγματοποιήσει σύντομη ομιλία. Σε αυτή χαρακτήρισε τη Δυτική Θράκη ως «γέφυρα μεταξύ δύο γειτονικών εθνών» και είπε προς το ακροατήριό του ότι «μετέφερα τις αγωνίες σας στην ελληνική κυβέρνηση. Όποιος έχει πίστη δεν πρέπει να φοβάται να την δείξει».

Πηγή: xronos.gr

The post Κομοτηνή: «Ηγέτη μας, ηγέτη μας» φώναζαν στον Ερντογάν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα