Κλίντον και Τραμπ «βγάζουν στη φόρα» καταστάσεις υγείας

09:40 15/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Μετά τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον που κάποιοι τη βγάζουν ετοιμοθάνατη κι άλλοι λένε ότι πρόκειται για … ζόμπι που κινείται ανάμεσά τους, φήμες που συντηρεί προς όφελός του ο Ντόναλντ Τραμπ, οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι των ΗΠΑ δημοσιοποίησαν στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.

Έτσι, λοιπόν, η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, 68 ετών, είναι σε θέση να υπηρετήσει ως πρόεδρος ενώ τώρα αναρρώνει από μη-μεταδοτική, βακτηριακή

πνευμονία, είπε η προσωπική της ιατρός Λίσα Μπάρντακ, σε επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από το προεκλογικό γραφείο της Χίλαρι. Η Μπάρντακ δήλωσε ότι η Κλίντον βρίσκεται υπό δεκαήμερη αγωγή αντιβίωσης για την πνευμονία, η οποία διαγνώστηκε την Παρασκευή.

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, 70 ετών, γνωρίζει ότι θα μπορούσε να χάσει μερικά κιλά, αλλά κατά τ’ άλλα είναι απόλυτα υγιής, είπε η σύμβουλος της προεκλογικής του εκστρατείας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς στο τηλεοπτικό κανάλι MSNBC χθες, αφού ο υποψήφιος βιντεοσκόπησε μέρος μιας ιατρικής εκπομπής (Dr. Oz Show) στη Νέα Υόρκη που θα προβληθεί σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα