Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία για 75 κιλά χασίς

14:12 3/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένας 30χρονος ομογενής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, κατηγορούμενος για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο στην παλαιά Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων ενώ οδηγούσε. Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει για καθιερωμένο έλεγχο, εκείνος δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε μα ταχύτητα.

Αστυνομικοί

κατεδίωξαν τον οδηγό, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στον χώρο των αποσκευών 70 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 75 κιλών και 860 γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων του ανωτέρω δράστη προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Χαλκίδας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή: epiruspost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα