Κίνα: Γυμνός καθηγητής κυνηγά μαθήτρια να τη βιάσει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

11:42 30/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Πανικός προκλήθηκε σε σχολείο στην Κίνα όταν ο καθηγητής άφησε το μάθημα κι άρχισε να κυνηγά μαθήτρια να τη βιάσει!

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Μαρτίου στο Ταϊπίνγκ Γυμνάσιο στην περιφέρεια του Λίγκσχαν.

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, μόλις χτύπησε το κουδούνι ο καθηγητής πέταξε τα ρούχα κι άρχισε να κυνηγά τη μαθήτρια-υποκείμενο του πόθου του να τη δείξει τον έρωτά του. Η κοπέλα απεικονίζεται στις φωτογραφίες να τρέχει να γλυτώσει ενώ όταν ο 30χρονος άνδρας την έπιασε προσπάθησε να τη βιάσει σπρώχνοντάς τη με δύναμη στον τοίχο.

Οι άλλοι μαθητές παρακολουθούσαν έντρομοι το συμβάν, ενώ ευτυχώς παρενέβησαν εγκαίρως άλλοι καθηγητές και απελευθέρωσαν σώο το κορίτσι από το σφιχταγκάλιασμα του άνδρα. Η διεύθυνση του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιβεβαιώνει το συμβάν, ενώ αναφέρεται ότι ο καθηγητής πάσχει από ψυχική ασθένεια για την οποία έλαβε θεραπεία το 2011.

Όπως επισημαίνεται είχε ψυχωτικά επεισόδια, ωστόσο δύο χρόνια μετά κρίθηκε κατάλληλος για διδασκαλία. Λόγω του παρελθόντος του, ο καθηγητής τοποθετήθηκε στα εργαστήρια ώστε να μην διδάσκει σε αίθουσα κι έχει επαφές με μαθητές. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν άψογος στον ρόλο του, έως προχθές που ξέσπασε… Η οικογένειά του τον μετέφερε σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα