Κικίλιας: Η γραβάτα του κ. Τσίπρα θα είναι η θηλιά για όλους τους Έλληνες

15:39 18/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Σχολιάζοντας την αισιοδοξία που εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ότι έρχονται καλά νέα για το ζήτημα του χρέους, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως η γραβάτα του κ. Τσίπρα

είναι θηλιά για όλους τους Έλληνες.

Μιλώντας στον Realfm 97,8, ο κ. Κικίλιας τόνισε: «Η γραβάτα του κ. Τσίπρα θα είναι η θηλιά για όλους τους Έλληνες, γιατί είναι θηλιά για την ελληνική οικονομία τουλάχιστον μέχρι το 2021. Αυτήν την δύσκολη και κακή μέρα για τους Έλληνες, βάλλονται οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι, τα φτωχότερα νοικοκυριά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες» και συμπλήρωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτούς η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια το 2014, είχε ήδη πάρει πιστοληπτική γραμμή, ήταν έτοιμη να βγει από τα μνημόνια και η πραγματική οικονομία της αγοράς βάδιζε σε καλύτερα μονοπάτια«.

Για την τροπολογία που κατέθεσε η ΝΔ ενώ λέει όχι στα αντίμετρα είπε: «Αυτά που καταθέτουμε είναι σήμερα, είναι τώρα, είναι πραγματικότητα, με μία αποδοχή της τροπολογίας από την κυβέρνηση και μία υπογραφή γιατί είναι επί των πλεονασμάτων που λέει για φέτος. Ποιος χριστιανός μπορεί να πιστέψει ότι το 2021 θα έχουμε 5,6% πλεόνασμα για να μπορεί ο κ. Τσίπρας, ή όποιος είναι τότε, να εφαρμόσει αυτά τα αντίμετρα. Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, ισούται με παράλληλο πρόγραμμα, ισούται με αντίμετρα και είναι πολιτικές μπούρδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα