Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί; Στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα…

01:45 19/6/2012 - Πηγή: Aixmi

Θα μας αντέξει, άραγε, αυτό το ρημάδι το σκοινί ή θα κοπεί στη διαδρομή και μην τον είδατε τον… Αντωνάκη;  Επιτέλους, τον κάναμε πρωθυπουργό με 29% –ακόμα, βέβαια, είναι ρευστά τα πράγματα ως αυτήν την ώρα, ξημερώματα Δευτέρας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει- και γλυτώσαμε από τον Βελζεβούλ που θα έρθει και θα μας βιάζει  μερόνυχτα ολόκληρα, γλυτώσαμε από τις διακοπές του ρεύματος, γλυτώσαμε από την έλλειψη καυσίμων και τροφίμων, γλυτώσαμε από τον Εγκέλαδο που θα έρθει και θα μας κατατροπώσει και…. ω του θαύματος, την ώρα που πήγαινε ο Αντωνάκης στο Ζάππειο για τη συνέχεια του σίκουελ που

άρχισε, σείστηκε η γη και ταρακουνήθηκε όλο μου το είναι!

Το πρώτο κόμμα υπέπεσε, κιόλας, στο πρώτο του ατόπημα. Μα, αφού δεν κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έγινε σεισμός;;; Σεισμός αληθινός, αυτός του Ρίχτερ με επίκεντρο 2 χιλιόμετρα νότια της  Πτολεμαΐδας, κοντά στο νοσοκομείο της πόλης! Δεν είμαστε καλά… 4.3 βαθμοί της γνωστής κλίμακας και μάλιστα με διάρκεια και θόρυβο! Καλά, τώρα για τη διάρκεια, δεν παίρνω και όρκο αλλά για τον θόρυβο είμαι απόλυτα σίγουρη. Και ξέρετε πως είναι αυτές οι στιγμές… ακαριαία ξεπηδούν μνήμες από το μακρινό παρελθόν του 1995, που είχαμε ζήσει τρομερές καταστάσεις εδώ πάνω στην Βορειοδυτική Μακεδονία από τον καταστροφικό σεισμό των 6.6R και σκέφτεσαι τα χειρότερα. Αλλά δεν υπάρχει και πολύς χρόνος για να ασχοληθούμε με αυτό το ζήτημα, γιατί η πολιτική επικαιρότητα τρέχει, οπότε ας αφήσουμε τον πραγματικό Εγκέλαδο και ας ασχοληθούμε με τον άλλον, τον πολιτικό.

Αφού καταφέραμε και τον βάλαμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας –πολύ τρέντι έκφραση τελευταία- κατάφερα να ακούσω τον Αντωνάκη και αυτό που δεν άκουσα είναι κάτι σχετικό με εκείνη την αναδιαπραγμάτευση του… πώς το λένε… αυτού μωρέ που έγινε όλη η φασαρία και ήρθαν τα πάνω κάτω στο πολιτικό στερέωμα….  α, ναι του Μνημονίου!

Ατόπημα δεύτερο σε μόλις μία ώρα! Να το ξέχασε, άραγε, ή να το έκανε γαργάρα λόγω αποτελέσματος; Μήπως ότι έλεγε προεκλογικά ήταν μπαρούφες για να πάρει ψηφαλάκια; Θα δούμε…  Δεν θέλω να είμαι καχύποπτη αλλά το ‘χω στο αίμα μου βρε αδερφέ! Έχει περάσει η δυσπιστία στο DNA μου και δεν αρκούμαι, πλέον, στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και θέλω τις αποδείξεις μου για να πιστέψω τους μεγαλοψευτοεπαγγελματίες πολιτικούς. Έχουμε περάσει στην εποχή που διυλίζουμε τον κώνωπα, πράγμα που θα έπρεπε να κάνουμε εδώ και δεκαετίες.

Τώρα, όσον αφορά τα υπόλοιπα ποσοστά των άλλων κομμάτων έχω να πω, ότι μάλλον είδα μια ανακούφιση στα μάτια του Αλέξη που ήρθε δεύτερος με αυτό το σούπερ ποσοστό του  27%! Και λέω ανακούφιση γιατί, κακά τα ψέματα, δεν διαθέτει ομάδα κυβέρνησης. Μπορεί να ήθελε ο ίδιος, μπορεί να ήθελα κι εγώ, αλλά δεν είχε πρόγραμμα γιατί βρέθηκε απροετοίμαστος και, κυρίως, δεν τον βοήθησαν για άλλη  μία φορά οι συνιστώσες του. Άλλα έλεγε ο ένας πανελίστας βουλευτής, άλλα έλεγε ο άλλος… ας ξεκαθαρίσει πρώτα με τις εσωκομματικές του διαφορές και είμαι βεβαία πως την επόμενη φορά θα είναι πρώτος.

Ο δε Ευάγγελος πλήρωσε ακριβά τα χρόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα