Κερασούπολη: Εκεί που τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα

15:59 21/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα χωριό μόλις 2 ώρες από την Αθήνα όπου τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα.

Η Κερασούπολη ή αλλιώς Cherryland βρίσκεται στον οικισμό Κερνίτσα της Αχαίας, σε υψόμετρο περίπου 700 μέτρων. Πηγαίνοντας πρώτη φορά εκεί δε θα ξέρεις ποιον καινούριο μικρό φίλο να αγαπήσεις πιο πολύ. Ευκαιρία μοναδική για να πάρεις και το δικό σου ζωάκι μαζί και να απολαύσεις την αυθεντική φύση και φιλοξενία του Αγροκτήματος Φωκαέων, μόλις δύο ώρες από την Αθήνα!

Πρέπει να προσέχεις που περπατάς στην Cherry Land.

Τα πορτοκαλιά λιλιπούτια παπάκια έχουν σαφώς προτεραιότητα καθώς κατεβαίνουν για το καθημερινό τους κολύμπι στη λίμνη.

Άσε τις κότες, τα αρνάκια και τα πρόβατα, τα γατιά, τα σκυλάκια μικρά και μεγάλα, τα κουνελάκια και τους κύκνους. Τώρα, αν κουράστηκες ανέβα στο γαϊδουράκι και θα σε πάει εκείνο βόλτα! Το βασίλειο των πιο αγαπημένων ζώων μικρών και μεγάλων «ζει και βασιλεύει» στο αγρόκτημα Φωκαέων!

Πρόκειται για ένα μέρος το οποίο είναι χωμένο μέσα στη φύση, στα πλατάνια, στις βελανιδιές και στα οπωροφόρα δέντρα. Η υπέροχη λίμνη που κολυμπούν τα οι χήνες και οι πάπιες είναι αυτή που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και δε θα σταματάς να βγαζεις φωτογραφίες. Τα ζωάκια περπατούν αμέριμνα και ελεύθερα μαζί σου και εσύ νομίζεις ότι είσαι ένας ήρωας παραμυθιού.

Πού θα μείνεις

Θα κοιμηθείς σε αγροικίες που είναι χτισμένες από ξύλο και πέτρα και τα ονόματά τους είναι παραμυθένια, όπως «Το δωμάτιο του Γίγαντα», «Το Νεραιδόσπιτο», «Το Σπίτι του Κομπογιαννίτη» κ.α

Επειδή είναι και χειμώνας μισή ώρα από κει είναι το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων οπότε μπορείς να το συνδυάσεις ακόμη καλύτερα. Η Κερασούπολη είναι το ιδανικό μέρος όπου οι μεγάλοι γίνονται μικροί και ζουν πραγματικά παραμυθένια. Η ώρα έχει σταματήσει και η φύση σε συνδυασμό με την ηρεμία και την έλλειψη άγχους σε παρασέρνει σε ένα μοναδικό ταξίδι. Απόλαυσέ το!

Πηγή: travelgirl.gr

The post Κερασούπολη: Εκεί που τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα