Κεντροαριστερά: 150.000 προσήλθαν στις κάλπες

19:43 19/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σχεδόν μισή ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες που θα σημάνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας σχεδον 150.000 ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν για τον αρχηγό του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Η εκλογική διαδικασία του β΄ γύρου έγινε χωρίς να σημειωθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις, ενώ δεν παρατηρήθηκαν οι ουρές που σχηματίστηκαν στον α΄γύρο της εκλογικής διαδικασίας.
Μάλιστα στα εκλογικά κέντρα γίνεται και έρανος για τους πληγέντες της Μάνδρας.
Οι κάλπες κλείνουν στις 8 το βράδυ και τα αποτελέσματα αναμένονται δύο ώρες αργότερα.

Γεννηματά: Μαζί για τη νίκη
Η πρόεδρος

του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το πρωί στο Καματερό. Όπως δήλωσε: «Οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες αποφασίζουν για την μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται. Μαζί τολμήσαμε. Μαζί πετύχαμε. Μαζι τώρα για τη νίκη».

Ανδρουλάκης: Να μη σβήσει η φλόγα της ελπίδας που άναψε την προηγούμενη Κυριακή

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Ηράκλειο της Κρήτης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως επεσήμανε η «η φλόγα της ελπίδας που άναψε την προηγούμενη Κυριακή δεν πρέπει να σβήσει».

«Την προηγούμενη Κυριακή, ο ηθικός κόσμος της χώρας άναψε μια φλόγα ελπίδας. Εύχομαι, με τη μαζική συμμετοχή του και την επιλογή του, αυτή η φλόγα ελπίδας να μην σβήσει. Για το καλό της παράταξης, αλλά πάνω απ’ όλα για το καλό της πατρίδας» τόνισε.

The post Κεντροαριστερά: 150.000 προσήλθαν στις κάλπες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα