Κεντρικά δελτία: Μπροστά ο Alpha, 1ος ο Αντέννα στις 8

21:26 30/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Και τον Νοέμβριο οι ειδήσεις του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ επιβεβαίωσαν την πρωτοκαθεδρία τους, ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης των κεντρικών δελτίων. Κατά μέσο όρο, κάθε απόγευμα στις 7 (από Δευτέρα έως Παρασκευή) προσέλκυαν 886,000 τηλεθεατές (ποσοστό 26,4%), έχοντας απέναντι μόνο ψυχαγωγικά και όχι ενημερωτικά προγράμματα.

Στη ζώνη των 8, όπου ο ανταγωνισμός είναι ιδαίτερα

σκληρός καθώς μεταδίδονται ταυτόχρονα τρία κεντρικά δελτία, πρώτος ήταν ο Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Κατά μέσο όρο συγκέντρωνε καθημερινά το ενδιαφέρον 558,000 τηλεθεατών (ποσοστό 15,3%). Το δελτίο ξεκινά 5 λεπτά αργότερα από τα αντίστοιχα του Σκάι και του Star, γεγονός που δίνει πλεονέκτημα στους ανταγωνιστές του -λόγω και του μη ισχυρού λιντ ιν του (σήριαλ Παρθένα ζωή).

Ο Σκάι βρέθηκε πιο πίσω 1,6 μονάδα, δηλαδή 64,000 τηλεθεατές λιγότερους από τον Αντέννα, σε καθημερινή βάση (συνολικά 524,000 τηλεθεατές). Το πρώτο 15νθήμερο του μήνα το δελτίο παρουσίαζε η Εύα Αντωνοπούλου και το δεύτερο η Σία Κοσιώνη, που επέστρεψε μετά τη γέννηση του γιου της. Το δελτίο ξεκινά πολύ χαμηλά, καθώς το λιντ ιν του (Ροντέο) κινείται μεταξύ 7% και 8%.

Τρίτο ήταν το Star, που από τον Σεπτέμβριο δίνει μεγάλη έμφαση στα θέματα του αστυνομικού ρεπορτάζ και σε προσωποκεντρικές ιστορίες. Συγκέντρωνε καθημερινά 470,000 τηλεθεατές (ποσοστό 12,4%). Ο Τροχός της Τύχης, που προηγείται, του δίνει ισχυρή ώθηση (κινείται σε ποσοστά πάνω από 16%). Παρουσιάστρια η Μάρα Ζαχαρέα.

Το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, που μεταδίδεται στις 9 κάθε βράδι, σημείωσε ποσοστό 4,9% (αντιστοιχεί σε 215,000).

The post Κεντρικά δελτία: Μπροστά ο Alpha, 1ος ο Αντέννα στις 8 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα