«Καυγάς» στο instagram για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

10:05 8/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Μία ανάρτηση της παρουσιάστριας στο instagram ήταν η αφορμή για την αντιπαράθεση που είχε με follower της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανήρτησε μία φωτογραφία με μπισκότα, σκολολάτες κι άλλα αγαθά και σημείωσε ότι πάνε για τα παιδιά της Μάνδρας, τώρα που έρχονται Χριστούγεννα. Κι ενώ δέχτηκε βροχή θετικών σχολίων, μία follower εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της τονίζοντας ότι αφού έκανε το καλό δεν χρειαζόταν και να το

προβάλει.

“Κανε καλό Κ ριξτο στο γυαλο!μην ποσταρεις τις πράξεις σου Κ το διαλαλεις στο ινστα” της έγραψε εξοργίζοντας την παρουσιάστρια που απάντησε: “Εσύ αυτό κατάλαβες?? Ούτε σου πέρασε από το μυαλό ότι ενημερώνω τον κόσμο για να επιλέξει σωστά σε περίπτωση που θέλει να βοηθήσει! Και σε περίπτωση που δεν σκέφτηκε καν να βοηθήσει, να το πράξει!!… Τι κρίμα!!Καλύτερα όμως να βρεθούν 100 μιμητές και ένας που θα κατηγορήσει (εσύ), παρά να μην βρεθεί κανένας μιμητής με το να αποφύγω την ανάρτηση και τον κίνδυνο των κακοπροαίρετων σχολίων (των δικών σου)…..”.

ΣΤΗ ΜΆΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΉΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΆ! Κι έρχονται Χριστούγεννα! Απλά στο θυμίζω…

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) on Dec 5, 2017 at 2:43am PST

The post «Καυγάς» στο instagram για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα