Καθηγητής μουσικής ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες

14:21 5/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριές του, 9 κι 11 ετών, συνελήφθη ένας 60χρονος καθηγητής μουσικής, το βράδυ της 31ης Αυγούστου.

Ο άνδρας εργαζόταν σε ωδείο των βορείων προαστίων και εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητριών του ενώ τις πράξεις του τις κατέγραφε και διατηρούσε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η 9χρονη μαθήτριά του, το τελευταίο εξάμηνο διαμαρτυρόταν στους γονείς της και δεν ήθελε να πάει στο ωδείο. Έπειτα από πιέσεις των γονέων, η μικρή αποκάλυψε τις ασελγείς πράξεις του καθηγητή της.

Οι αστυνομικές Αρχές ταυτοποίησαν ακόμη δύο περιπτώσεις ασέλγειας σε άλλες δύο ανήλικες, 9 και 11 ετών.

Ο 60χρονος ήταν διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών. Κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων, κατάχρηση ανήλικων σε ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση, πορνογραφία ανήλικων και παράνομη κατοχή και οπλοφορία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μεταξύ άλλων και οπλισμός.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο πιστόλια, ένα δίκαννο με κομμένη την κάννη και το κοντάκι, κάννη, κλείστρο, έξι μαχαίρια μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου, καθώς και ψηφιακοί δίαυλοι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα