Κατέρρευσε 14χρονη μαθήτρια από ναρκωτικά – Την έδιωξε η γυμνασιάρχης

13:24 17/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο δημαρχς Μαρκόπουλου Σωτήρης Μεθενίτης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε ότι 14χρονη μαθήτρια έχασε τις αισθήσεις της στη διάρκεια σχολικής εκδρομής όταν συμμαθητής της τής έδωσε ναρκωτικά μέσα στο λεωφορείο.

«Λόγω ενός απαράδεκτου χειρισμού που έγινε κατά τη γνώμη μου από την υπεύθυνη Γυμνασιάρχη, έγινε μία συνειδητή προσπάθεια εκ μέρους της να κουκουλωθεί το πρόβλημα και να υπάρχουν μόνο κατασταλτικά μέτρα. Σε μία εκδρομή που έγινε πριν από μία εβδομάδα, μία μαθήτρια λιποθύμησε ξαφνικά. Όταν την ρώτησαν τι ακριβώς έχει συμβεί, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Τη ναρκωτική ουσία της την είχε παράσχει κάποιος συμμαθητής της μέσα στο πούλμαν. Το άσχημο είναι ότι αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να φροντίσουμε να έχουν την κατάλληλη βοήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μαρκόπουλου που επιπλέον κατήγγειλε ότι η γυμνασιάρχης έδιωξε τους συγκεκριμένους μαθητές από το σχολείο, κάτι που δεν λύνει το πρόβλημα αλλά αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

The post Κατέρρευσε 14χρονη μαθήτρια από ναρκωτικά – Την έδιωξε η γυμνασιάρχης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα