Καταγγελία από τη δικηγόρο Ρούπα-Μαζιώτη: Υπέστην ατιμωτική σωματική έρευνα

14:49 4/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε εξονυχιστική σωματική έρευνα, που δεν συνηθίζεται για τους συνηγόρους υπεράσπισης καταγγέλλει ότι υπεβλήθη η δικηγόρος των Νίκου Μαζιώτη-Πόλας Ρούπα, Μαριζάνα Κίκιρη.

Η κυρία Κίκηρη, μιλώντας στο protothema.gr, έκανε λόγο για πρωτοφανείς μεθόδους που εφάρμοσαν οι Αρχές κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Τζάνειο νοσοκομείο για να δει τους δυο κρατούμενους και εντολείς της.

«Στο επισκεπτήριό μου στο Τζάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλεύονται κρατούμενοι οι εντολείς μου Νίκος Μαζιωτης

και Πόλα Ρούπα υπέστην εξονυχιστική σωματική έρευνα, πράξη πρωτοφανή κ ατιμωτική για συνήγορο υπεράσπισης. Ως μέλος του μεγαλύτερου δικηγορικού συλλόγου της χώρας και ως μέλος της ένωσης Ελλήνων ποινικολόγων αλλά και ως μαχόμενη δικηγόρος επί 20 κ πλέον έτη, καταδικάζω και καταγγέλλω αυτήν την απαξιωτική πράξη, που πλήττει την νομική και ηθική υπόσταση του θεσμικού ρόλου του συνηγόρου, συλλειτουργού της Δικαιοσύνης, ο οποίος προστατεύεται» σημειώνει η συνήγορος υπεράσπισης των Ρούπα-Μαζιώτη.

Πηγή: protothema.gr

The post Καταγγελία από τη δικηγόρο Ρούπα-Μαζιώτη: Υπέστην ατιμωτική σωματική έρευνα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα