Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Μπεν – Τι εξετάζουν οι αρχές (ΕΙΚΟΝΕΣ – BINTEO)

16:51 16/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σχετικά με την τύχη του μικρού Μπεν, ο οποίος αγνοείται από το 1991.

Η υπόθεση εξαφάνισης του αγοριού σ την Κω πριν από 25 χρόνια έχει απασχολήσει ουκ λίγες φορές τα ελληνικά αλλά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και μέχρι και σήμερα το κουβάρι της εξαφάνισης του δεν έχει ξετυλιχτεί…

Μία εξέλιξη – σοκ

κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου καθώς σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης κλιμάκιο της αστυνομίας πρόκειται να μεταβεί στη χώρα μας – 4 χρόνια μετά την προηγούμενη έρευνα – προκειμένου να ερευνήσουν την μεγάλη πιθανότητα ο 1,5 ετών τότε Μπεν να είχε συνθλιβεί από εσκαφέα!

Σύμφωνα με έναν νέο μάρτυρα, ενοχοποιείται ο χειριστής του εσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας γνωστός και ως Ντίνος… Ο ίδιος σύμφωνα και με την Daily Mirror είχε εμφανιστεί τις αρχές δηλώνοντας ότι μπορεί να ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού… Ο άντρας που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή είχε ανακριθεί από τις ελληνικές αρχές για το ενδεχόμενο ατυχήματος.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ της εφημερίδας γίνεται και λόγος για συγκάλυψη γεγονότων με την αστυνομία να φέρεται να μην έχει απομακρύνει το σενάριο της δολοφονίας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Μπεν που εδώ και 25χρονια δεν έχειι σταματήσει ούτε λεπτό να αναζητεί το παιδί της και ορισμένες φορές έχει γίνει θύμα των Μέσων που μία τις αναπτερώνουν τις ελπίδες για εύρεση του παιδιού της και από την άλλη την οδηγούν στο απόλυτο σκοτάδι…

Αυτή την φορά η ίδια είναι σοκαρισμένη καθώς αν αυτό σενάριο επιβεβαιωθεί θα επαληθευτούν οι χειρότεροι φόβοι της…

«Όλα είναι διαφορετικά τώρα. Έχω παγώσει. Νομίζω ότι η αστυνομία θα βρει τα οστά του Μπεν. Νομίζω ότι είναι νεκρός. Θα πεθάνω από το σοκ του πόνου αν επιβεβαιωθεί το τραγικό αυτό σενάριο», δηλώνει η 43χρονη μητέρα.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές καθώς οι εγκληματολογικές ομάδες θα ερευνήσουν ενδελεχώς δύο σημεία στην Κω.

Keywords
Τυχαία Θέματα