Κατά της ΠΟΕΔΗΝ ο Πολάκης: Η υπομονή και η επίδειξη καλής θέλησης έχει τα όριά της

10:10 6/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά τις καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) για περιστατικό μετεγχειρητικών επιπλοκών σε μητέρα και νεογέννητο στο νοσοκομείο Ζακύνθου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για οργανωμένο παρακράτος που διασπείρει ψευδείς ειδήσεις με στόχο να πλήξει την κυβέρνηση.

Ο κ. Πολάκης είχε αποφασίσει τη λειτουργία των χειρουργείων του συγκεκριμένου νοσοκομείου, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο

μιας γυναίκας λόγο ενδονοσοκομειακής λοίμωξης.

Με μία ανάρτησή του στο facebook o κ. Πολάκης σχολίασε:

«ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ :
Να φθείρει την κυβέρνηση σε συνεργασία με τοπικούς παραγοντίσκους στα πλαίσια του σχεδίου του Μητσοτάκη για εκλογές τώρα.
ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΩΣ
1) όλα όσα γράφει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το νοσοκομείο Ζακύνθου σε σημερινή ανακοίνωση ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ απο την πρώτη έως την τελευταία λέξη.
2) καλώ τους δυο τρεις τοπικούς παραγοντίσκους να σταματήσουν να κρατούν σε ομηρεία το νησί για να εξυπηρετήσουν, προσωπικά καπετανάτα, ιδιοτελή συμφέροντα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ Η ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ!!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
τα χειρουργεία ξεκίνησαν και θα αναπτυχθούν πλήρως με τους ρυθμούς που συμφωνήθηκαν στη συναντηςη που είχαμε εκει με τη βοήθεια των συναδέλφων που ήρθαν για ενίσχυση από άλλα νοσοκομεία.
Η υπομονή και η επίδειξη καλής θέλησης ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ….»

Ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση λίγες ώρες μετά σχετικά με το θέμα των μετεγχειρητικών επιπλοκών σε μητέρα και νεογέννητο στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, καθώς ο υπουργός που επικαλείται τις δηλώσεις του συζύγου της γυναίκας, τόνισε πως αυτοί που έστειλαν το νεογνό στην Πάτρα το έκαναν για πολιτικούς λόγους:

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι βγήκε ο πατέρας του παιδιού που γεννήθηκε με καισαρική στο νοσοκομείο Ζακύνθου και είπε σε κανάλι τοπικό ότι και το παιδί και η μητέρα είναι μια χαρά, ότι δεν ιςχυει τιποτα απο αυτα που λέει η ΠΟΕΔΗΝ και ότι αυτοί που έστειλαν την τέταρτη μερα μετά τη γέννηση για προληπτικούς λόγους το νεογνό στην Πάτρα (το οποίο επιστρέφει αύριο καθώς είναι μια χαρά) το έκαναν για πολιτικούς λόγους!!!!!
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα