Κασιδιάρης χωρίς μάσκα: Δεν υπήρξε Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τον Χίτλερ

16:27 6/6/2013 - Πηγή: Aixmi

Και επισήμως, από τη βήμα της Βουλής, ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τον Χίτλερ, στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αναφερόμενος στον χρηματιστή Σάμυ Μιωνή, ο οποίος -από το Ισραήλ όπου βρίσκεται- ξεκαθάρισε δεν θα καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ στην Προανακριτική της Βουλής, επειδή συμμετέχει βουλευτής που δε δέχονται ότι υπήρξε Ολοκαύτωμα, ο Κασιδιάρης δήλωσε προκλητικά «ασφαλώς και υπάρχουν βουλευτές που αρνούνται το Ολοκαύτωμα».

Δηλαδή, ο νοσταλγός του Χίτλερ λέει ότι δεν εξοντώθηκαν έξι εκατομμύρια Εβραίοι, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί -μεταξύ των οποίων και χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι.

Αμέσως ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, ζήτησε από την κυβέρνηση να ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ώστε να προβλέπονται ποινές για τέτοιες πράξεις. «Σε άλλες χώρες», τόνισε, «βουλευτής που θα έλεγε τα ίδια θα τιμωρείτο με πέντε χρόνια φυλάκιση».

Ο παριστάμενος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου απάντησε ότι η ρύθμιση που ετοιμάζει η ΝΔ προβλέπει την τιμωρία των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi