Καρανίκας για Μακεδονία: Η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες είναι πατριωτισμός

10:35 21/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Αιχμές αφήνει κατά φίλων του ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας με αφορμή το θέμα της Μακεδονίας, καθώς, όπως λέει, δεν κατανοούν τα αυτονόητα παρά το γεγονός ότι είναι μορφωμένοι και δημοκράτες.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο πρωθυπουργικός σύμβολος αναφέρει ότι αυτοί οι ανεκτίμητης αξίας φίλοι του, δεν κατανοούν ότι η ελληνική Μακεδονία είναι και παραμένει και ελληνική αλλά και Μακεδονία.

Αναλυτικά:

«Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιοι ανεκτίμητης για μένα αξίας φίλοι, μορφωμένοι και δημοκράτες άνθρωποι δεν κατανοούν ορισμένα πράγματα της Συμφωνίας που ωστόσο είναι αυτονόητα. Δεν κατανοούν ότι η ελληνική Μακεδονία είναι και παραμένει και ελληνική αλλά και Μακεδονία . Δεν κατανοούν ότι δεν χάνει ούτε την Ιστορία της ούτε τον πολιτισμό της. Δεν κατανοούν ότι σταματάνε δια παντός και με διεθνή βουλα οι αντιπαραθέσεις με τη FYROM για την ιστορία, τον πολιτισμό, κληρονομιές, κλπ. Δεν κατανοούν ότι η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες μας είναι πατριωτισμός. Αναφέρομαι σε αυτούς τους φίλους μου που ξέρω ότι είναι καλοπροαίρετοι αλλά που μου αποδεικνύουν ότι οφείλουμε σ αυτή τη χώρα να συζητήσουμε ΠΆΛΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ».

The post Καρανίκας για Μακεδονία: Η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες είναι πατριωτισμός appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα