Κανονικά στο… πόστο της η Αναστασοπούλου- Γιατί έλειπε δύο ημέρες

17:24 26/10/2020 - Πηγή: Aixmi

Ξανά στον αέρα της εκπομπής βγήκε σήμερα η Μαρία Αναστασοπούλου, στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου.

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα είχε σημειώσει απουσία δύο ημερών.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Οικονόμου σχολιάζοντας την απουσία της, την Παρασκευή είχε πει:«Κανονικά έπρεπε να είναι εδώ, να κεράσει κανονικά όπως προβλέπεται. Δεν θα το γλιτώσει. Να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει, να είναι πάντα καλά. Μεγαλώνει κι αυτή παιδιά, δεν είναι το παιδάκι που λέγαμε κάποτε. Τι, μόνο εμείς μεγαλώνουμε δηλαδή; Οι άλλοι κάθονται εκεί; Μικρά; Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή,

θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας».

Ο γρίφος της απουσίας της λύθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι συνάδελφοί της στην αίθουσα σύνταξης είχαν ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού. Για προληπτικούς λόγους η παρουσιάστρια έκανε το τεστ για τον κορονοϊό που τελικά βγήκε αρνητικό και έτσι επέστρεψε στα… καθήκοντά της.

The post Κανονικά στο… πόστο της η Αναστασοπούλου- Γιατί έλειπε δύο ημέρες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα