Καμμένος: Έδωσα μάχη για να μην πάρει τηλεοπτική άδεια ο δικός μου κουμπάρος

16:20 28/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία, σε επίπεδο αρχηγών, ενημέρωσε αρχικά το Σώμα για τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο κ.Ιερώνυμο εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση του στον διαχωρισμό κράτους και

Εκκλησίας.

«Το Σύνταγμα είναι δεδομένο, αναφέρεται στους άρρηκτους δεσμούς με την Εκκλησία και από την στιγμή που υπάρχει αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσει συζήτηση για χωρισμό Εκκλησίας και κράτους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Στη συνέχεια ο υπουργός Άμυνας εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια από την Τράπεζα Αττικής και επανήλθε στις καταγγελίες για την κ. Ζευγώλη που ήταν διευθύντρια του γραφείου του υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Χρήστου Σταϊκούρα και διορίσθηκε στην Τράπεζα Αττικής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η διευθύντρια του Σταϊκούρα, χωρίς πτυχίο, σας έδωσε 14 εκ. ευρώ από την Αττικής…θα τα πληρώσετε αυτά τα λεφτά τώρα;» είπε.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Σταϊκούρα, ο οποίος ζήτησε να απαντήσει επί προσωπικού:

«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν ψεύδη. Παραζαλισμένοι από τη σήψη που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει. Η κυρία Ζευγώλη ήταν και είναι τραπεζικό στέλεχος. Στην Τράπεζα Αττικής μετακινήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς και παραμένει στην ίδια θέση μέχρι και σήμερα. Γιατί δεν την αλλάξατε αφού έχετε αντικαταστήσει τη διοίκηση; Εκπροσωπείτε το σκοτάδι» είπε.

Σε ότι αφορά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και εκεί ο Πάνος Καμμένος άστραψε και βρόντηξε. Να μας απαντήσετε και για τα αποτελέσματα του τηλεοπτικού διαγωνισμού. Οι κουμπάροι της κυβέρνησης δεν πήραν άδεια. Και καλώς δεν πήραν άδεια. Οι κουμπάροι οι δικοί σας πήραν άδεια…Δεν ξέρετε ότι ο κ.Μαρινάκης είναι κουμπάρος της κυρίας Μπακογιάννη; Θα κάνουμε μια συζήτηση και θα σας καταθέτω φωτογραφίες γάμων και βαφτισιών» είπε και συνέχισε «Εγώ βγήκα για τον δικό μου κουμπάρο και είπα ότι δεν πρέπει να πάρει άδεια από την πρώτη στιγμή και το πάλεψα μέχρι τέλος και πράγματι δεν πήρε. Ο δικός σας κουμπάρος όμως πήρε και δεν πήρε μόνο ο κουμπάρος αλλά και όποιος πάλεψε την κυβέρνηση» τόνισε ο Πάνος Καμμένος και και υποστήριξε ότι ο κ.Καλογρίτσας δεν είχε στήριξη, για αυτό δεν είχε και τα λεφτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα