Καμμένος: Αν έχουν τα κότσια οι Τούρκοι, ας έρθουν. Θα τους τσακίσουμε

16:39 4/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Μήνυμα αποφασιστικότητας έστειλε από την Ικαρία στην Τουρκία ο Πάνος Καμμενος, τονίζοντας ότι ενισχύονται συνεχώς τα σύνορά μας, με μεταφορά στρατιωτικού προσωπικού στο Αιγαίο και στον Έβρο.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή από οποιονδήποτε», υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας, μετά την κοινή άσκηση τής Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και τού Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου.

«Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν

να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, αυτό που έχουμε ως φυλακτό είναι οι Ένοπλές μας Δυνάμεις. Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε. Αυτό σημαίνει όμως περισσότερο από όλα εγρήγορση του συνόλου του ελληνικού λαού απέναντι σε έναν αντίπαλο, σε έναν εχθρό, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί. Δεν μας φοβίζουν και δεν μας γονατίζουν οι προκλήσεις του, οι απειλές του και οι ύβρεις του. Ίσα – ίσα, μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, δεν περιμένουμε ούτε από συμμάχους ούτε από φίλους, με τη δύναμη του Έλληνα, με τη δύναμη της ψυχής μας, με τη δύναμη της μάχης υπέρ βωμών και εστιών, το υψηλότατο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τον πατριωτισμό των Ελλήνων και τα μέσα που η πατρίδα μπορεί να διαθέσει».

Ο κ. Καμμένος, που είχε πλάι του τον αρχηγό τού Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ανακοίνωσε ότι μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες 7,000 προσωπικό στο Αιγαίο και στον Έβρο. 3.500 προσωπικό στα νησιά, στη δύναμη της ΑΣΔΕΝ, η οποία μετατρέπεται σε Στρατηγείο Αρχιπελάγους και άλλοι 3.500, μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό, στον Έβρο.

Καμμένος: Αν έχουν τα κότσια οι Τούρκοι, ας έρθουν. Θα τους τσακίσουμε

The post Καμμένος: Αν έχουν τα κότσια οι Τούρκοι, ας έρθουν. Θα τους τσακίσουμε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα