Καλλιάνος κατά ΕΡΤ: Aυτήν τη στιγμή θυμίζει Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (BINTEO)

13:23 29/1/2017 - Πηγή: Aixmi

«Σκεφτόμουν τα χρόνια που ήμουν εγώ στην ΕΡΤ, ήμουν 8-9 χρόνια, αλλά ήταν μια τελείως διαφορετική ΕΡΤ. Δυστυχώς η ΕΡΤ αυτήν τη στιγμή θυμίζει Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, εκείνοι που πηγαινοέφερναν τις κασέτες στο αρχείο έγιναν

αρχισυντάκτες...» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καλλιάνος, αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, μιλώντας στο Epsilon.

Αναφερόμενος στα όσα αντιμετώπισε όταν άνοιξε ξανά η ΕΡΤ υπογράμμισε: «Έπεσα θύμα φοβερού bullying. Με κυνηγούσαν στους διαδρόμους και τα σκαλιά να με λιντσάρουν όταν άνοιξε η ΕΡΤ. Είπαν ο Καλλιάνος είναι παιδί της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρω πώς με είχαν χαρακτηρίσει» κατήγγειλε ο Γιάννης Καλλιάνος αναφερόμενος .

Παράλληλα, χαρακτήρισε χονδροειδέστατη και λανθασμένη κίνηση της ΝΔ το κλείσιμο της ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι έπρεπε να γίνει αξιολόγηση με ανοιχτή την ΕΡΤ.

«Μπορεί να ανήκω πλέον στη Νέα Δημοκρατία αλλά ήταν μια χονδροειδέστατη λανθασμένη κίνηση,έπρεπε να γίνει αξιολόγηση με ανοιχτή ΕΡΤ. Το ξέρουν όλοι οι Έλληνες πολίτες» υπογράμμισε.

«Η ΕΡΤ έχει και αξιόλογους ανθρώπους, παρουσιαστές, δημοσιογράφους, πίσω από τις κάμερες. Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ κάνουν κουμάντο οι «γνωστοί – άγνωστοι επαναστάτες»… Οι επαναστάτες ήταν αυτοί που κράτησαν ψηλά τη σημαία της επανάστασης όταν έκλεισε η ΕΡΤ, η ertopen… Αλλά δυστυχώς κάνουν κουμάντο μια παρέα ανθρώπων που δεν είχαν καμία εμπειρία και γι αυτό η ΕΡΤ κατέληξε όπως έχει καταλήξει» τόνισε.

«Είναι το Μαξίμου και η ΕΡΤ, υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, αλλά ένας σκληρός πυρήνας όπως είναι η ertopen κάνει κουμάντο» επανέλαβε.

Keywords
Τυχαία Θέματα