Καλαμαριά: Τον σκότωσε επειδή διαμαρτυρήθηκε για τη φασαρία στην πολυκατοικία

19:40 8/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Στα τραύματά του υπέκυψε τα ξημερώματα της Πέμπτης ηλικιωμένος, που νωρίτερα είχε πιαστεί στα χέρια με νεαρό από γειτονικό διαμέρισμα.

Το περιστατικό συνέβη στην Καλαμαριά, στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας που διέμενε ο 76χρονος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες όλα ξεκίνησαν όταν ο 76χρονος διαμαρτυρήθηκε για φασαρία που γινόταν σε άλλο διαμέρισμα της ίδιας οικοδομής, όπου ανάμεσα σε άλλους βρισκόταν -πιθανότατα ως φιλοξενούμενος- ο 26χρονος.

Φανερά εκνευρισμένος ο ηλικιωμένος ζήτησε από τους γείτονες να κάνουν ησυχία. Τα «αίματα άναψαν» μεταξύ του 26χρονου

και του 76χρονου, η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 26χρονος κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι του ηλικιωμένου, ο οποίος, στη συνέχεια, επέστρεψε στο διαμέρισμά του, όπου το πρωί βρέθηκε νεκρός από οικείους του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, από τη νεκροψία που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, προέκυψε ότι «ο θάνατός του οφείλεται σε ενδοκράνια αιμορραγία αριστερού ημισφαιρίου, κακώσεις μαλακών μορίων κεφαλής, νεοδιεργασίες στελέχους, προμήκους και δεξιού επινεφριδίου, εξαιτίας των χτυπημάτων που δέχθηκε».

Ο 26χρονος συνελήφθη από την αστυνομία που τον εντόπισε σε περιοχή της Ημαθίας. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρα βλάβη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Keywords
Αναζητήσεις
καλαμαρια φασαρια
Τυχαία Θέματα