ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος τη Δευτέρα, άνοδος του υδράργυρου την Τρίτη

08:11 4/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Άστατος προβλέπεται για τη Δευτέρα ο καιρός με τοπικές βροχές και στα δυτικά από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Το πρωί, στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στη Θράκη τοπικές χιονοπτώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες και σε ημιορεινές-πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές

βροχές τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Λίγα χιονιά στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Για την Τρίτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά, την Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα