Κάηκε μέσα στο σπίτι της η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα

20:37 19/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Νεκρή εντοπίστηκε την Κυριακή, μέσα στο διαμέρισμά της στον οικισμό Γλυκά Νερά της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Καρολίνα Κάλφα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες νεκρή μέσα στη μονοκατοικία και τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Μάνος Τσαγκαράκης.

Ο δημοσιογράφος που είχε φιλικές σχέσεις με την Καρολίνα έγραψε στο προφίλ του : «Του λειπε του Παράδεισου ένας άγγελος και πήρε εσένα… Καλή ανάπαυση Καρολίνα μου δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».

Η Καρολίνα υπήρξε παρουσιάστρια ειδήσεων στον Ant1,

αρθρογραφούσε σε έντυπα, ενώ εργάσθηκε και στο Alter μέχρι την ημέρα που έκλεισε. Τότε πήρε την απόφαση να ζήσει με τη μητέρα της στη Χαλκιδική και μάλιστα είχε μιλήσει για τη νέα της ζωή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Στο συμβάν – σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και η 76χρονη μητέρα της δημοσιογράφου με αναπνευστικά προβλήματα.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Πηγή: halkidikinews.gr

Κάηκε μέσα στο σπίτι της η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα

The post Κάηκε μέσα στο σπίτι της η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα