«Καίει» τον Τραμπ ο δικηγόρος του – Τον ηχογράφησε να δωροδοκεί playmate

12:13 21/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Στα χέρια του FBI είναι ηχογραφημένη συνομιλία ανάμεσα στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον πρώην δικηγόρο του Μάικλ Κοέν όπου αναφέρονται σε δωροδοκία μοντέλου του Playboy το οποίο φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον Τραμπ.

Επίσης, ο Κοέν έχει κι άλλες ηχογραφήσεις του Τραμπ τις οποίες κατέσχεσε του FBI και μάλιστα «καίνε» τον πρόεδρο.

Η ηχογραφημένη συνομιλία αφορά το πρώην μοντέλο του Playboy, την Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ το 2006, λίγο μετά τη γέννηση του Μπάρον.

Εις βάρος του Κοέν διενεργείται ομοσπονδιακή έρευνα και το FBI κατέσχεσε υλικό από το γραφείο, το σπίτι και το ξενοδοχείο του πρώην δικηγόρου του προέδρου ενώ οι δικηγόροι του Τραμπ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι επιβαρυντικό για αυτόν. Ο Ρούντι Τζουλιάνι, προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, ανέφερε ότι ο πρόεδρος συζητά την καταβολή χρημάτων με τον Κοέν αλλά οι πληρωμές αυτές δεν έγιναν ποτέ.

Η ΜακΝτούγκαλ πύλησε την ιστορία της αντί 150.000 δολαρίων στο National Enquirer τους τελευταίους μήνες της προεκλογκής εκστρατείας του 2016, όπου εξελέγη πρόεδρος ο Τραμπ, αλλά το περιοδικό έθαψε τους ισχυρισμούς της.

The post «Καίει» τον Τραμπ ο δικηγόρος του – Τον ηχογράφησε να δωροδοκεί playmate appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα