Και επισήμως τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ

20:24 20/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο Τραϊανός Δέλλας πραγματοποίησε σήμερα την προτελευταία προπόνησή του ως τεχνικός της ΑΕΚ, καθώς μερικές ώρες αργότερα έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Το κλίμα είχε γίνει βαρύ γι΄ αυτόν μετά τη βαριά ήττα (0-4) στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, αλλά και το «άδειασμα» που του έκανε ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, μιλώντας χθες με οργανωμένους οπαδούς.

Οι πρώτες

πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν την περίπτωση ενός παλιού γνώριμου, του Μανόλο Χιμένεθ, που ήταν στο τιμόνι της ομάδας την περίοδο 2010-2011 και τώρα εργάζεται στη Σαραγόσα.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.
Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα