Και επισήμως ο Axl Rose frontman των AC/DC

16:47 18/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Η φημολογία ότι ο frontman Guns ‘n Roses θα αντικαθιστούσε τον… ομόλογό του των AC/DC κυκλοφορούσε έντονα τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου το αυστραλιανό συγκρότημα να μην ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία του, μετά το πρόβλημα υγείας του Brian Johnson.

Ο τραγουδιστής των AC/DC αντιμετωπίζει ολική απώλεια ακοής και πρέπει να ακυρώσει όλες τις επερχόμενες συναυλίες του κατόπιν εντολής του γιατρού του, προκειμένου να μην χάσει την ακοή του.

Έτσι στην επίσημη

ιστοσελίδα του το συγκρότημα επιβεβαίωσε πως ο Axl Rose θα είναι για την περιοδεία ο τραγουδιστής του.

Με επίσημη ανακοίνωσή τους τα μέλη του συγκροτήματος ευχαριστούν τον Brian Johnson για τη σημαντική συνεισφορά του όλα αυτά τα 35 χρόνια, του εύχονται ό,τι καλύτερο με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχετικά με την ακοή του, ενώ σημειώνουν πως καταλαβαίνουν και σέβονται την απόφασή του να τερματίσει τις εμφανίσεις του προκειμένου να μη χάσει εντελώς την ακοή του.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρονται στον Axl Rose, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ευτυχές το γεγονός ότι ο Axl Rose είχε την καλοσύνη να προσφέρει την υποστήριξή του ώστε να μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε το υπόλοιπο της περιοδείας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα