Καυστική η Βάνα Μπάρμπα: Ο Γιώργος Λιάγκας είναι παρωχημένος…

16:45 4/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Πληρωμένη απάντηση έδωσε η Βάνα Μπάρμπα στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος την είχε ειρωνευτεί όταν δήλωσε πως ο πανίσχυρος παραγωγός του Χόλυγουντ, Γουαϊνστάιν, είχε ζητήσει να κάνει σεξ μαζί της -μέσω της ατζέντισάς της- αλλά εκείνη είχε αρνηθεί, με αποτέλεσμα να μην κάνει καριέρα στην Αμερική.

Στη ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος είχε πει:

«Γιατί η Βάνα Μπάρμπα δεν έκανε μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, παιδιά! Γιατί της την έπεσε ο Γουαϊνστάιν, αν και βέβαια δεν την είχε δει ποτέ! Μέσω ενός γνωστού του γνωστού, της το είπε, και είπε «όχι»,

γιατί η φάτσα του είναι πονηρή! Έτσι, μία μεγάλη καριέρα χάθηκε. Και έλεγα, τι φταίει που η Μπάρμπα δεν έκανε καριέρα στο Hollywood! Δεν τα έφτιαξε με τον Γουαϊνστάιν, τα έφτιαξε με τον… Ο καθένας τα φτιάχνει με όποιον θέλει! Αγαπώ τη Βάνα!».

Στο θέμα επανήλθε η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Εδώ» του Σκάι.«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι παρωχημένος και στήνει καυγάδες για να βρίσκεται στο προσκήνιο», σχολίασε καυστικά. «Δεν θα του κάνω τη χάρη να ασχοληθώ μαζί του».

The post Καυστική η Βάνα Μπάρμπα: Ο Γιώργος Λιάγκας είναι παρωχημένος… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα