Ιδού τα κτήνη που έκαιγαν με σίδερο ηλικιωμένους για να τους ληστέψουν

18:20 9/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Φωτογραφίες και ονοματεπώνυμα των κακοποιών, που έκαιγαν με πυρωμένο σίδερο τους ενοίκους των σπιτιών στα οποία εισέβαλαν, έδωσε η αστυνομία. Είναι οι ίδιοι που βασάνισαν με καυτό σίδερο την ηλικιωμένη γυναίκα στην Κυψέλη για να τους αποκαλύψει που έχει τα χρήματά της.

Είναι οι:

1.(επ) VASHAKMADZE (oν) VALERI του VITALI και της MZIA , γεννηθείς στις 17-9-1989 στη Γεωργία

2. (επ) OCHIGAVA ή OCHIGANA ή MASHARASHVILI ή LEVAN ή OCHIGANA LEVAN (ον) LEVANI ή GIORGI ή LEVAN τ ου SOSO ή TAMAZE ή TMAZE ή SOSO TAMAZE και της RUSUDAN ή ROUSOUNTANI ή LILA ή ROUSUDAN , γεννηθείς

το 1980 στη Γεωργία

3. (επ.) CHITORELIDZE (ον) GIORGI του ILIA και της NAIRA , γεννηθείς στις 17-2-1985 στη Γεωργία

4. (επ) PACHUASHVILI (ον) MAMUKA του AVTANDIL και της LUBA , γεννηθείς στις 31-12-1983 στο Καζακστάν

5. (επ) DZNELADZE (ον) NODAR του KOBA και της SVETLANA , γεννηθείς στις 18-1-1998 στη Ρωσία

6. (επ) CHAGUNAVA (ον) Ζ VIAD του ZURABI και της HUHU , γεννηθείς στις 28-10-1983 στη Γεωργία


7. (επ) KOSTAVA ή BREZUICA (ον) REZO ή IULIAN του VLADIMIR ή KOSTAVA VLADIMIR ή ANTONOV και της MARIAM ή KOSTAVA TSIRA ή TSIRA , γεννηθείς στις 27-2-1979 στην Γεωργία

8. (επ) PETROVIS (oν) IAN του IGOR και της MARIA , γεννηθείς στις 23-12-1970 στην Τσεχία


Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής που εξιχνίασε την υπόθεση, τρεις από τους επτά αδίστακτους ληστές είχαν πρόσφατα αποφυλακιστεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.
Όσο για τους άλλους τέσσερις είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Γεωργία, όπου και εκεί είχαν εγκληματική δράση, προκειμένου να… εκπαιδευτούν και να ξεκινήσουν την εγκληματική τους δράση και στην Ελλάδα.

Επισκέπτονταν δύο και τρεις φορές τον χώρο που θα χτυπούσαν, έκαναν χρονομετρήσεις και «πρόβες» για τους ρόλους που είχαν αναλάβει.

The post Ιδού τα κτήνη που έκαιγαν με σίδερο ηλικιωμένους για να τους ληστέψουν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα