Ηχηρό διαζύγιο: Χωρίζουν ο βασιλιάς του Μαρόκο και η πριγκίπισσα Σάλμα

11:55 12/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του διαζυγίου του πιο αγαπημένου βασιλικού ζεύγους στον κόσμο, αυτό του βασιλιά του Μαρόκο Μοχάμεντ Στ’ και της πριγκίπισσας Σάλμα.

Το ζευγάρι, που παντεύτηκε το 2002, θα γιόρταζε τη 16η επέτειο γάμου στις 21 Μαρτίου. Έχουν δύο παιδιά μαζί, τον 14χρονο Μουλάι Χασάν και την 11χρονη πριγκίπισσα Λάλα Χαντίτζα.

Η είδησ για τον χωρισμό έρχεται μόλις εβδομάδες μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 54χρονος βασιλιάς Μοχάμεντ, στο Παρίσι, καθώς αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα. Το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση

για την κατάσταση της υγείας του ενώ δημοσίευσε και φωτογραφία του βασιλιά από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ στο πλευρό του βρίσκονταν τα δύο παιδιά του, ο αδερφός του πρίγκιπας Μουλάι Ραχίντ και οι τρεις πριγκίπισσες αδερφές του. Η γυναίκα του, η 39χρονη πριγκίπισσα, ήταν απούσα από το στιγμιότυπο κάτι που προκάλεσε όργιο φημών που πλέον επιβεβαιώνονται.

Tο ζευγάρι ήταν σε διάσταση για αρκετό διάστημα. Ταξίδεψαν μαζί στην Κούβα και το Μαϊάμι τον Απρίλιο του 2017 αλλά η πριγκίπισσα κρατούσε χαμηλό προφίλ έκτοτε. Η τελευταία επίσημη εμφάνισή της ήταν τον Οκτώβριο όταν παρευρέθη σε ένα κοσμικό γεγονός στο Μουσείο του Ιβ Σεν Λοράν στο Μαρακές. Από τότεαφοσιώθηκε στο ίδρυμα για την πρόληψη του καρκινου που έχει ιδρύσει . Ο βασιλιάς στο μεταξύ επικεντρώνεται στην ανάρρωσή του. Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φείπε μαζί με τη βασίλισσα Λετίθια ήταν να επισκεφθούν το Μαρόκο αρχές Ιανουαρίου αλλά η επίσκεψη αναβλήθηκε.

The post Ηχηρό διαζύγιο: Χωρίζουν ο βασιλιάς του Μαρόκο και η πριγκίπισσα Σάλμα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα