Η συγνώμη της Κατερίνας Ακριβοπούλου στους δημοσιογράφους του Alpha

18:36 9/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Συγνώμη ζήτησε η Κατερίνα Ακριβοπούλου από τους δημοσιογράφους του Alpha, τους οποίους κατηγόρησε χθες ότι μετέδωσαν την είδηση για όσα είπε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, υιοθετώντας πλήρως τη φρασεολογία της ΝΔ, όπως ακριβώς έκανε ο Αντέννα. Παρέθετε, μάλιστα, τις δυο ειδήσεις και σχολίαζε: Ούτε τα ετοιμοπαράδοτα ΟΝ δεν αλλάζουν, έτσι για το ξεκάρφωμα! ΠλουραλιΖμός.

Ο υπαινιγμός της ήταν «δηλητηριώδης»: Η είδηση είχε παραδοθεί

έτοιμη γραμμένη από τη ΝΔ…

Αμέσως ο ρεπόρτερ του Alpha Xρύσανθος Κοσέογλου, που υπέγραφε το ρεπορτάζ, παρενέβη τονίζοντας ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο από το σταθμό. «Αυτό που παραθέτετε είναι μέρος της ανακοίνωσης της ΝΔ. Θα θεωρήσω καλοπροαίρετα πως απλώς κάνετε κάποιο λάθος και θα περιμένω την άμεση επανόρθωσή σας την οποία θεωρώ επιβεβλημένη», σημείωνε.

Ακολούθησε ο διευθύντρια σύνταξης του Alpha, Άρτεμις Δήμου, η οποία τόνισε ότι «δεν προβλήθηκε τέτοιο κείμενο απο τον Alpha ως δικός μας σχολιασμός ή τοποθέτηση. Προφανώς και μπερδεύεσαι με την ανακοινωση της ΝΔ που αναφέρεται στα βίντεο των τηλεοποτικών σταθμών-περιέχει αυτή την πρόταση, αλλά δεν είναι δικό μας σχόλιο και, φυσικά, δεν μπορούμε να την απαλείψουμε αν δεν μας αρέσει από την πολιτική κριτικη που ασκούν τα κόμματα».

Κατόπιν αυτών, η Κατερίνα Ακριβοπούλου προφανώς ξαναείδε τα βίντεο και επανήλθε. λέγοντας ότι επρόκειτο για δικό της λάθος. «Ανακαλώ και ζητώ συγνώμη», έγραψε στη σελίδα της στο facebook.

Δείτε τη σειρά των αναρτήσεων:

Chrisanthos Koseloglou Αγαπητή καΑκριβοπούλου. Αυτό το ρεπορτάζ το υπογράφω ο ίδιος για τον ALPHA και γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε ποτέ από τον σταθμό. Αυτό που παραθέτετε είναι μέρος της ανακοίνωσης της Νέαας Δημοκρατίας. Θα θεωρήσω καλοπροαίρετα πως απλώς κάνετε κάποιο λάθος και θα περιμένω την άμεση επανόρθωσή σας την οποία θεωρώ επιβεβλημένη. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη όταν βασίζεται σε γεγονότα. Χρύσανθος Κοσελόγλου

Artemis Dimou Λυπάμαι, αλλά κάτι μπερδεύεις.Φυσικά και δεν προβλήθηκε τέτοιο κείμενο απο τον ALPHA ως δικός μας σχολιασμός ή τοποθέτηση .Προφανώς και μπερδεύεσαι με την ανακοινωση της ΝΔ που αναφέρεται στα βίντεο των τηλεοποτικών σταθμών-περιέχει αυτή την πρόταση,αλλά δεν είναι δικό μας σχόλιο και φυσικά δεν μπορούμε να την απαλείψουμε έαν δεν μας αρέσει από την πολιτική κριτικη που ασκούν τα κόμματα. Στο θέματα μας, όπως θυμάσαι απο την εποχή που ήσουν στον σταθμό μας, υπάρχουν ΠΑΝΤΑ οι ανακοινωσεις και αντιδρασεις της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Εκτός εάν υπαρχει κάποια άλλη θεμιτή πρακτική, δηλαδή να μην παίζουμε κάτι εάν δεν το γουστάρουμε, και μου διαφεύγει. Θα πρέπει να επανορθώσεις το λάθος σου.

Υπαρχει η δυνατότητα να δεί κάποιος με νηφάλιο τρόπο τι πρόβαλε το δελτίο του ALPHA στο μεσημβρινό, απογευματινο και κεντρικο δελτιο του μπαινοντας στην ηλεκτρονική σελίδα του σταθμού. Μετά φυσικά αφού βεβαιωθει ότι δεν ειπώθηκαν όσα παραπάνω αναφέρθηκαν θα πρεπει να επανέλθει και να ανασκευάσει το όσα ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ανάρτησε.Έτσι επιτάσσει η λογική και η δεοντολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα