Η Σκορδά για σχέση που της χρεώνουν: Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου

13:08 18/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν δέχθηκε ως πλάκα τα πειράγματα των συνεργατών της με αφορμή δημοσίευμα το οποίο την ήθελε ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία Αχιλλέα Βιγκόπουλο.

Όπως είπε η ίδια: «Σας παρακαλώ μη μου το κάνετε… Να σας πω κάτι; Δεν είναι αστείο. Γελάμε το πρωί στο γραφείο, αλλά δεν είναι αστείο. Εμένα όταν μου τηλεφώνησε στις 7 η Ελεάννα για να προετοιμάσουμε λίγο την εκπομπή με ρώτησε «Καλά γράφει ένα περιοδικό ότι είσαι με τον τάδε. Η πρώτη αντίδραση μου – που λέμε πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα χαμογελαστά – ήταν πως έστειλα τις φωτογραφίες στον δικηγόρο μου».

Και συνέχισε λέγοντας

μεταξύ άλλων: «Μη μου κάνεις την πλάκα στον αέρα γιατί δεν είναι αστείο. Γράφουνε για έναν άνθρωπο τον οποίο πραγματικά τον γνωρίζω μόνο από ρεπορτάζ που έχουμε παίξει στην εκπομπή γιατί είχε σχέση με τη Δήμητρα Ματσούκα παλιά και στη ζωή μου ποτέ μα ποτέ δεν έχω γνωρίσει. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν ξέρω ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του περιοδικού, αλλά όταν γράφεις κάτι για έναν άνθρωπο που δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου… Πρώτα από όλα δεν είναι ωραίο, γιατί νομίζω ότι ποτέ δεν έχω προκαλέσει σε αυτό το κομμάτι, μου αρέσει με μια σοβαρότητα να αντιμετωπίζεται. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου αυτό τον άνθρωπο«.

To βίντεο από το zappit.gr

The post Η Σκορδά για σχέση που της χρεώνουν: Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα