Η Ρία Αντωνίου κατήγγειλε τον σύντροφό της για βιασμό -Πώς απαντά εκείνος

13:07 15/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Η Ρία Αντωνίου, μοντέλο, που κάνει καριέρα και στην Ιταλία ως παρουσιάστρια, κατήγγειλε τον Έλληνα επιχειρηματία σύντροφό της, Χρήστο Ψωμόπουλο, για βιασμό.

Ο επιχειρηματίας απέφυγε τη σύλληψη αφού έληξε το αυτόφωρο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσω των συνηγόρων του τη θέση του.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η Espresso, το μοντέλο πήγε το πρωί της Δευτέρας σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής και κατέθεσε μήνυση και αγωγή για βιασμό από τον σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία.

Η αστυνομία εξετάζει με μεγάλη προσοχή την καταγγελία και αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που το ίδιο το μοντέλο έχει ζητήσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η Ρία έφερε σημάδια στο σώμα της που αποτελούν ενδείξεις για τη βασιμότητα της καταγγελίας της. Ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα περιληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του επιχειρηματία, μετά την έγκληση του μοντέλου.

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος μετά τον σάλο που ξέσπασε απαντά στις κατηγορίες με επιστολή του, αποκλειστικά στο Gossip-tv.gr, όπου αναφέρει: «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες.

Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

The post Η Ρία Αντωνίου κατήγγειλε τον σύντροφό της για βιασμό -Πώς απαντά εκείνος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα