Η Ρεάλ «βλέπει» τελικό – Η Μάντσεστερ Σίτι πάει να γράψει ιστορία

13:17 4/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Οριστικά χωρίς Μπενζεμά και Κασεμίρο η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει απόψε τη Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της, το Μπερναμπέου (21.45), διεκδικώντας το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν τέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» στην επίθεση της «βασίλισσας».

Η Ρεάλ αναζητεί τον 14ο τελικό της σε 60 χρόνια μετά τη νίκη με 4-3 απέναντι στη Σταντ Ρεμς, ξεκινώντας το 1956 την κατάκτηση των πέντε διαδοχικών Κυπέλλων Πρωταθλητριών.

Οι Μαδριλένοι έχουν

προχωρήσει σε επτά από τις οκτώ ευρωπαϊκές νοκ-άουτ αναμετρήσεις τους, έχοντας παρουσιάσει «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο ματς, χάνοντας μόνο στη Σπαρτάκ Μόσχας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1991.

Η Ρεάλ είναι επίσης αήττητη στα τελευταία τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ ματς στο Μπερναμπέου.

Από την πλευρά του ο Πελεγκρίνι τονίζει ότι στόχος του είναι ο τελικός: «O στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του ο σύλλογος. Έχουμε απόλυτη πίστη στις ικανότητες μας και ελπίζουμε να το αποδείξουμε και με την εικόνα μας στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα