Η Ράικου ζητεί αποζημίωση 300.000 ευρώ από τρεις εισαγγελείς

10:20 9/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Με αγωγή κακοδικίας η Ελένη Ράικου και ο σύζυγός της ζητούν συνολική αποζημίωση 300.000 ευρώ από τρεις εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς.

Συγκεκριμένα ζητεί ο καθένας αποζημίωση 50.000 ευρώ από την Ελένη Τουλουπάκη και από 50.000 από τους επίκουρους στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, Χρήστο Ντζούρα και Στέλιο Μανώλη.

Στην αγωγή κακοδικίας γίνεται αναφορά στα δημοσιεύματα περί «εμπλοκής» του γιατρού συζύγου της στην υπόθεση Novartis την οποία ερευνούσε και αυτή και κατ’ επέκταση της ίδιας.

Σύμφωνα

με την αγωγή, καταλογίζεται στους τρεις εισαγγελείς διαρροή προς συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι στη λίστα των γιατρών που ελέγχονται για την υπόθεση της Novartis περιλαμβάνεται και ο σύζυγός της Λάζαρος Καρνέσης, ο οποίος σε δημόσια τοποθέτησή του αρνείται οποιαδήποτε έκνομη σχέση με την εν λόγω εταιρεία, υποστηρίζοντας ότι έλαβε το 2009 το ποσό των 1.000 ευρώ μετέχοντας σε ομαδική μελέτη γιατρών για συγκεκριμένη εργασία για λογαριασμό της Novartis.

Η αγωγή θα συζητηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας τον ερχόμενο Μάρτιο.

The post Η Ράικου ζητεί αποζημίωση 300.000 ευρώ από τρεις εισαγγελείς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα