Η πρώτη «προεδρική» εμφάνιση του Τραμπ – Κλιμακώνεται η ανησυχία της βάσης των Ρεπουμπλικανών

13:05 11/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής βρέθηκε για ακόμη μια φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά τις δηλώσεις του για το μίσος των μουσουλμάνων κατά των ΗΠΑ.

Ο 69χρoνος Τραμπ προηγείται σταθερά σε αριθμό εκλεκτόρων και θα εδραιώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά του, στην περίπτωση που κερδίσει τους προκριματικούς κύκλους που θα διεξαχθούν στη Φλόριντα και στο Οχάιο, την Τρίτη, ενώ υπεραμύνθηκε των θέσεών του σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αναφορικά με την άποψη του ότι όσοι

ακολουθούν το Ισλάμ «μισούν τους Αμερικανούς. Έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα μίσους. Υπάρχει απύθμενο μίσος», τόνισε ο Τραμπ.

«Πρέπει να συνεργαστούμε με τους μουσουλμάνους, παρά το γεγονός ότι το Ισλαμ αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση στο εσωτερικό του», τόνισε ο Ρούμπιο.

Ο Κέισικ δήλωσε ότι οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή και τον αραβικό κόσμο, είναι σημαντικοί. «Είναι γεγονός ότι για να νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος, πρέπει να είμαστε σύμμαχοι με αυτές τις χώρες» τόνισε ο Κέισικ αναφερόμενος στη Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία και την Αίγυπτο.

Από την πλευρά του, ο Τραμπ δήλωσε ότι σκέφτεται την ανάπτυξη χερσαίας στρατιωτικής δύναμης 40.000 αντρών στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να νικήσει το Ισλαμικό Κράτος

Keywords
Τυχαία Θέματα