Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε ρωτήσει αν μπορεί να παντρευτεί Μουσουλμάνο!

17:56 7/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Το μέλλον της σχέσης της με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ φαίνεται ότι απασχολούσε σοβαρά την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, λίγο πριν χάσει τη ζωή της στο τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας Φρανκ Γκίλι, της αγγλικανικής εκκλησίας St. Mary Abbots Church, στο Κένσινγκτον, η Νταϊάνα τον είχε ρωτήσει αν μπορεί να παντρευτεί Μουσουλμάνο.

«Ήθελε να μάθει αν είναι δυνατό δύο άνθρωποι διαφορετικών θρησκειών να παντρευτούν και εγώ της είπα ότι ήταν δυνατό» δήλωσε ο πατέρας Γκίλι στην εφημερίδα Sunday Express.

«Όταν

της μιλούσα, χτύπησε το τηλέφωνο και κατάλαβα ότι στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Ντόντι. Τα μάτια της έλαμψαν. Πριν φύγει με ρώτησε αν μπορούσα εγώ να τους παντρέψω… η αγάπη της για εκείνον ήταν ολοφάνερη.»

Μάλιστα, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πώς ζούνε οι Μουσουλμάνοι, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις γυναίκες.

Λίγες ημέρες αργότερα, η πριγκίπισσα Νταιάνα τηλεφώνησε τον ιερέα για να ρωτήσει αν υπήρξαν εξελίξεις. Καθόρισαν μάλιστα ραντεβού, για να τα πούνε από κοντά, μετά τις διακοπές.

«Είμαι σίγουρος πως αν δεν είχαν σκοτωθεί, θα είχαν παντρευτεί» ανέφερε ο πατέρας Γκίλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα