Η Πόπη Τσαπανίδου για τις τηλεοπτικές άδειες

11:06 19/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Με το τραγούδι των Hurts «Never Give Up it’s Such A Wonderful Life» καλημέρισε τους τηλεθεατές του Star, η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία επέστρεψε στο πλατό του Live U.

H παρουσιάστρια εξέφρασε την αγωνία αλλά και το άγχος της για το μέλλον εξαιτίας του θολού τοπίου που επικρατεί στην τηλεόραση, όπως έγραψε το star.gr:

«Καλημέρα σας! Καλή τηλεοπτική

σεζόν να έχουμε, μας λείψατε και χαιρόμαστε που είμαστε και πάλι κοντά σας. Πρέπει να σας πω πως όπως κάθε χρόνο στην πρώτη εκπομπή της σεζόν έχω άγχος. Αυτή τη φορά έχω λίγο παραπάνω γιατί είναι μία αρχή διαφορετική από τις άλλες, διότι καλά ξεκινάμε κι όλοι ευχόμαστε μεταξύ μας καλά να ξεκινήσουμε και να πάει καλά αυτή η σεζόν και ο χρόνος βεβαίως για όλους αυτούς τους πολίτες τον καθένα ξεχωριστά. Το ζήτημα είναι να τελειώσει καλά αυτή η τηλεοπτική σεζόν γιατί ζούμε μέσα σε μια απίστευτη αβεβαιότητα. Οι εργαζόμενοι στα κανάλια δεν ξέρουμε αν θα αποχαιρετήσουμε το κοινό από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα, τουλάχιστον αυτοί που δεν πήραν άδεια σε αυτό τον διαγωνισμό. Πηγαίνουμε μέρα με την μέρα, αλλά όπως είπαμε και με το τραγούδι… είναι ένας υπέροχος κόσμος. Νομίζω ότι τις δυσκολίες που μπορεί τελικά να τις ξεπεράσει ο άνθρωπος τις ξέρει καλύτερα από εμάς που τώρα τις βιώνουμε πολύ πολύ έντονα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα