Η όμορφη κόρη του Φασούλα στα βήματα του μπαμπά της- Παίζει μπάσκετ στην Εθνική Ελλάδας

22:13 20/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Μαριέλλα Φασούλα έχει ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου μπαμπά της και κάνει τις δικές τις τιτάνιες προσπάθειες στο χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του μπάσκετ, σπουδάζοντας στην Αμερική.

Η 19χρονη 1,97μ. κόρη του Παναγιώτη Φασούλα σπουδάζει, με αθλητική υποτροφία, Επικοινωνία στο Boston College των ΗΠΑ και, ταυτόχρονα, παίζει μπάσκετ. Πρόσφατα, αποφάσισε να αλλάξει κολεγιακή «στέγη» και ανακοίνωσε πως μεταπηδά στο Vanderbilt.

Im soo excited to announce my commitment to Vanderbilt University! Can't wait to be a part of this team and amazing program. Looking forward to doing big things #GoCommodores

A post shared by Mariella Fasoula (@mariellafasoula) on May 2, 2017 at 4:13pm PDT

«Το πρόγραμμα είναι απίστευτα δύσκολο και, αν δεν έχεις καλή διαχείριση χρόνου, δεν τα καταφέρνεις με τίποτα», λέει, στην Real News, η ίδια και περιγράφει την καθημερινότητά της: «έχω μάθημα νωρίς το πρωί, μετά αμέσως πάω στο γήπεδο και πρέπει να προετοιμαστώ για την προπόνηση, που παίρνει περίπου μία ώρα μέχρι να ντυθώ, να κάνω την προθέρμανση και μερικές ασκήσεις. Μετά από περίπου 6-7 ώρες στο γήπεδο, με σκληρή προπόνηση και βάρη, συνεχίζω με την ομάδα για φαγητό. Στη συνέχεια, ανάλογα την μέρα, θα πρέπει να προλάβω να διαβάσω».

wishing i was @ miami beach w my friends !!

A post shared by Mariella Fasoula (@mariellafasoula) on Mar 10, 2017 at 10:34am PST

Σε λιγότερο από έναν μήνα, η Μαριέλλα θα έρθει στην Ελλάδα, καθώς θα ενωθεί με τις συμπαίκτριές της στην Εθνική Ελλάδας για να συμμετάσχουν στο Eurobasket, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 25 Ιουνίου, στην Τσεχία.

Μάλιστα, παίζει στην ίδια θέση που έπαιζε ο πατέρας της, ενώ η φανέλα της έχει τον αριθμό 13, όπως και η δική του!

Thank you BC for everything, it was a great experience. #NewBeginningsAhead

A post shared by Mariella Fasoula (@mariellafasoula) on Mar 16, 2017 at 5:02pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα