Η Ντόρα, έτοιμη να αμφισβητήσει τον Σαμαρά

00:41 15/2/2015 - Πηγή: Aixmi

Πίσω από τα «τραπεζώματα» πρώην υπουργών και βουλευτών της ΝΔ κρύβεται η κλιμακούμενη αμφισβήτηση του Αντώνη Σαμαρά από τους σχεδόν δέκα υποψήφιους διαδόχους του, οι οποίοι αναζητούν τρόπους να θέσουν ανοιχτά το θέμα.

Μάλλον δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, όμως. Στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας την Πέμπτη, η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίζεται έτοιμη να επιρρίψει στον

Αντώνη Σαμαρά τις ευθύνες για την εκλογική καθίζηση και να εγείρει ζήτημα αλλαγής ηγεσίας. Για να μην κατηγορηθεί δε για πολιτική ιδιοτέλεια, θα φροντίσει να ξεκαθαρίσει ότι η ίδια δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια.

Με την κίνηση αυτή -εφόσον τελικά την κάνει- θα βάλει «φωτιά στα τόπια», καθώς ο αρχηγός της ΝΔ θα πρέπει να είναι έτοιμος για την απάντηση. Οι πληροφορίες φέρουν τη Ντόρα να ανοίγει το δρόμο για τον αδελφό της Κυριάκο, που θέλει να είναι υποψήφιος -και με δυσκολία το κρύβει.

Πώς θα αντιδράσει ο Σαμαράς;

Εναντίον των αμφισβητιών αναμένεται να εκφραστούν ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και πιθανότατα ο Μανόλης Κεφαλογιάννης. Και όχι μόνο…

Keywords
Τυχαία Θέματα