Η μητέρα της 22χρονης καταθέτει: Δεν είχα καταλάβει τίποτα

13:06 26/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Πως δεν είχε καταλάβει τιποτα και πως η κόρη της την είχε πείσει πως δεν έχει καμία σχέση με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας τους ανέφερε στην κατάθεσή της η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας που γέννησε στο σπίτι και πέταξε το μωράκι στον ακάλυπτο.

Όπως υποστήριξε: «Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο, αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα».

Πρόσθεσε μάλιστα πως εκείνο το πρωινό είχε δει κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο και τη ρώτησε τι είχε συμβεί, αλλά η 22χρονη είπε πως ήταν αδιάθετη.
Είπε χαρακτηριστικά: «Την

Παρασκευή είχα πάει σε μια δουλειά και η κόρη μου είχε μείνει σπίτι. Όταν γύρισα την βρήκα ξαπλωμένη. Εκείνη τη μέρα είχα διακρίνει κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο και την ρώτησα τι είχε συμβεί. Μου απάντησε πως ήταν αδιάθετη. Και την επόμενη μέρα όμως συνέχιζε να έχει έντονη αιμορραγία και πάλι όμως μου έλεγε πως ήταν εξαιτίας της περιόδου».
Υποστήριξε επίσης πως η κόρη της την έπεισε πως δεν συμβαίνει τίποτα ακόμα και όταν εκείνη υποπτεύθηκε ότι έχει κάποια σχέση με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας τους.
Συγκεκριμένα ανέφερε στους αστυνομικούς: «Όταν είδα στα κανάλια το Σάββατο ότι είχε βρεθεί νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μας, τη ρώτησα αν έχει καμία σχέση με αυτό, αν ξέρει ή έχει δει κάτι, και αρνήθηκε σε έντονο ύφος. Με έπεισε ότι δεν ήξερε κάτι».

The post Η μητέρα της 22χρονης καταθέτει: Δεν είχα καταλάβει τίποτα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα