Η Μάρθα Καραγιάννη στο πλευρό της Μαρίας Κορινθίου

17:58 18/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Με ανάρτηση στον λογαριασμό της καλής της φίλης Ντόρας Δούμα η Μάρθα Καραγιάννη πήρε θέση για το κοστούμι που φορά η Μαρία Κορινθίου στη θεατρική μεταφορά του «Γοργόνες και μάγκες» όπου η ίδια η σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, είχε κάνει θραύση με την ολόσωμη διάφανη φόρμα που κάλυπτε τα επίμαχα σημεία.

Παρόλα αυτά η Μάρθα Καραγιάννη στηρίζει τη Μαρία Κορινθίου γράφοντας: Δυο μερες τωρα ακουω κριτικη για την ΜΑΡΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν ακουσα ομως να ασολειστε με το ταλεντο της η την ομορφια της ασχολειστε συνεχως με το κουστουμι αν εμοιαζε με το δικο μου η οχι και γιατι να μοιαζει με το δικο μου και μην κανετε τους σοκαρισμενους που φανηκε λιγο το στηθος εχουμε δει στο θεατρο ολογυμνους αυτο δεν σας σοκαρε???η υποκρισια σε ολο το μεγαλειο της ,,,και για να τελειωνουμε στηριζω και πιστευω απολυτα την Μαρια ειναι ενα ταλαντουχο πλασμα μια καρακουκλαρα και χαιρωμαι πολυ που η επιλογη του Βαλαρη ηταν η Μαρια …….

Λίγο αργότερα η Μαρία Κορινθίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram αναδημοσίευσε την ανάρτηση και έστειλε τις ευχαριστίες της στην ηθοποιό.

The post Η Μάρθα Καραγιάννη στο πλευρό της Μαρίας Κορινθίου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα