Η Μαριόν Κοτιγιάρ γέννησε κοριτσάκι -Του συντρόφου της ή του Μπραντ Πιτ;

19:44 17/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Το δεύτερο παιδί της έφερε στη ζωή η δημοφιλής ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ στα 41 της χρόνια. Το μωράκι είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι και αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Γκιγιόμ Κανέ.

Η συμπρωταγωνίστρια τού Μπραντ Πιτ έζησε εξαιρετικά έντονα την εγκυμοσύνη της. καθώς πολλά δημοσιεύματα τη χαρακτήριζαν «πέτρα του σκανδάλου» στο χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί. Μάλιστα, ήταν αρκετοί εκείνοι που υποστήριζαν ότι το παιδί που κυοφορούσε ήταν

του Μπραντ Πιτ και όχι του Γκιγιόμ Κανέ.

Η ίδια είχε οργισμένη ξεκαθαρίσει ότι το παιδί ήταν του συντρόφου της/.«Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδρασή μου στη λαίλαπα δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες, τα οποία με εμπλέκουν. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τέτοια ζητήματα ή να τα παίρνω στα σοβαρά, αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να μιλήσω. Καταρχάς, πριν από πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Αυτός είναι η αγάπη μου, ο καλύτερος φίλος μου, ο μόνος που χρειάζομαι. Δεύτερον, σε όσους λένε ότι είμαι συντετριμμένη, απαντώ πως είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα