Η Κιμ Καρντάσιαν προσπαθεί να κερδίσει πίσω τους 100.000 followers της

17:06 28/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Πανικό έπαθε η Κιμ Καρντάσιαν όταν είδες 100.000 followers της στον λογαριασμό της στο Instagram να τη διαγράφουν μετά τη δημοσιευση αρετουσάριστων φωτογραφιών της που δείχνουν την πραγματική εικόνα από την πολυπροβεβλημένη πίσω της όψη.

Τα διάσημα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν

γεμάτα κυταρίτιδα και με δυσχρωμίες που έκαναν έξαλλους τους θαυμαστές της και αποφάσισαν να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω της λέγοντας πως είναι «όλη ψεύτικη».

Το κακό έγινε από τους παπαράτσι που παρακολουθούσαν τις αδερφές Καρντάσιαν σε θε΄ρετρο στο Μεξικό να γιορτάζουν τα γενέθλια της Κόρτνει και η Κιμ φορούσε πολλά και διάφορα μπικίνι, κυρίως στρινγκ που όμως επεδείκνυαν τα οπίσθια της με όλα τους τα ελαττώματα.

Τώρα προσπαθεί να τους κερδίσει πίσω ανεβάζοντας νέες πιο σέξυ και κολακευτικές φωτογραφίες εστιάζοντας στο άλλο δυνατό της σημείο… τα στήθη της. Ανέβασε λοιπόν από τις διακοπές της στο Μεξικό μια φωτογραφία της με ένα κολλητό μπλουζάκι με μεγάλο άνοιγμα το οποίο έδεσε σφιχτά ψηλά στη μέση αποκαλύπτοντας τους κοιλιακούς της ενώ φορά και ένα λευκό στρινγκ μαγιό και ως λεζάντα γράφει: Εϊ, Είναι κανείς εκεί;

Η Κιμ είναι τέταρτη πιο αγαπητή περσόνα στο Instagram με σχεδόν 98, 7 εκατομμύρια ακολούθυς ακριβώςπίσω από τις Ariana Grande, Beyonce, Taylor Swift a και Selena Gomez.

Keywords
Τυχαία Θέματα